Aangesloten instanties

Als integratieve kinder- en jongerentherapeut, ben ik aangesloten bij diverse instanties. Hieronder vind je welke instanties dat zijn.

Mijn beroepsvereniging is de VIT. Via deze beroepsvereniging ben ik aangesloten bij geschillencommissie S.C.A.G. Indien je een klacht hebt over mij dan wel mijn werkwijze, kun je hier terecht voor de klachtenfunctionaris van de VIT.
Mocht het zo zijn, dat er om welke reden dan ook een klacht niet kan worden opgelost met alleen de klachtenfunctionaris van de VIT, dan kan de hulp van de S.C.A.G. worden ingeschakeld door (de ouders van) de cliƫnt. Klik op deze link voor meer informatie hierover.
Als beroepsbeoefenaar in de complementaire zorg ben ik aangesloten bij de R.B.C.Z. om de kwaliteit te kunnen waarborgen.
Omdat mijn begeleiding ook via de gemeente vergoed kan worden, ben ik aangesloten bij SKJ. Ik sta ingeschreven als jeugd- en gezinsprofessional. Als je via deze link op mijn achternaam (IJntema) zoekt, vind je mijn registratie.
Als keurmerk heb ik KIWA ZZP’er in de Zorg. Elk jaar wordt een audit gedaan waarin getoetst wordt of ik aan alle kwaliteitseisen voldoe. Als je via deze link mijn achternaam (IJntema) invoert, kan je mijn registratie zien.

Bij MijnDiad hou ik de digitale cliƫntdossiers bij. Ouders van kinderen die ik begeleid, krijgen hier een inloglink van, zodat zij de rapportages kunnen inzien.