Ben jij de ouder van een kind tussen 4 en 12 jaar?

Herken je het volgende? Je kind:
– wordt gepest, of is een pester
– vindt zichzelf lelijk, dom, stom, te dik of te dun
– is bang om iets fout te doen
– heeft woede-uitbarstingen
– heeft problemen met slapen

Kortom, zit je kind niet lekker in zijn/haar vel?
Als ouder wil je natuurlijk dat het goed gaat met je kind. Maar als je je kind ziet worstelen met iets waar hij of zij mee zit, dan wil je natuurlijk graag helpen. Komen jij en je kind er samen uit, dan is dat natuurlijk super. Blijkt het echter iets te zijn wat steeds terugkomt, of als het ware verkleefd is met je kind, dan kan er meer nodig zijn om je kind te ondersteunen in het (weer) gelukkig zijn. En daar kan ik bij helpen!

Mijn begeleiding
Ik ondersteun jou en je kind om (weer) gelukkig te zijn. Om blij te zijn met zichzelf, om rustig te kunnen slapen, om zelfvertrouwen te hebben, om weerbaar te zijn. Want dat gun je je kind, nietwaar?
Klik op de buttons voor meer informatie over mijn begeleiding voor kinderen en mijn begeleiding voor pubers

Over mij
Ik ben Gerbrig Yntema, integratieve kindertherapeut. Ik wil kinderen laten ervaren dat ze op zichzelf kunnen vertrouwen en dat ze alle oplossingen al in zich hebben. En jou laten weten dat je een goede moeder bent.
Lees hier meer over mij

E-book ‘Ruzie maken… Of contact maken?’
Wil je geen strijd meer met je kind en ben je nieuwsgierig naar wat je kind wil zeggen met zijn/haar gedrag?
Ik wil je graag helpen en je uitnodigen dit mooie avontuur aan te gaan!
In mijn E-book geef ik duidelijke stappen die je kan zetten naar meer rust en minder strijd, en hoe je je kind kan helpen uit zijn/haar boosheid te komen. Door op een fijne manier contact met elkaar te maken.
Download direct gratis mijn E-book ‘Ruzie maken… Of contact maken?’. Je ontvangt het E-book dan meteen in je mail!

Ervaringen
Dit zeggen ouders van kinderen die ik heb begeleid:

‘Y. is een meisje van 7 jaar, die bij Gerbrig kwam als een meisje die totaal niet voor zichzelf op durfde te komen en haar moeilijk kon uiten. Ze heeft 15 sessies bij Gerbrig gehad en we zien nu dat ze ‘steviger’ in haar schoenen staat, haar meer uit en is een stuk zelfverzekerder. Wij en Y. hebben de therapie als zeer prettig en positief ervaren! En danken Gerbrig hiervoor.’

‘Zeer vertrouwde, betrokken en warme begeleiding. Onze zoon (9 jaar) ging graag naar Gerbrig en het positieve resultaat was in korte tijd waarneembaar.’

Nieuwsgierig naar meer ervaringen van ouders? Je vindt ze hier: ervaringen

Contact
Heb je een vraag? Of wil je sparren? Vul onderstaand formulier in, ook voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op en help je graag.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Klik hier voor de algemene voorwaarden en het privacybeleid.